Pubers aangeboden / t.e.a.b.

JufNes 12 apr 2017

Mijn vriendin en ik worden de laatste tijd een beetje wanhopig (understatement of the year) van onze pubers.

Aangezien wij het geduld niet meer kunnen opbrengen voor ‘tijd, ervaring en verering’ bedacht ik mij dat onderstaande advertentie op Marktplaats een uitstekend idee is. Toch?

Te koop aangeboden / t.e.a.b:

“Twee prachtige kinderen (jongen en meisje) op de vooravond van hun transitie van kind naar leergierige middelbare schoolleerling. Ze zijn keurig opgevoed, altijd vriendelijk, nooit chagrijnig, ruimen alles op zonder te klagen. Ze zijn uiteraard zindelijk en laten de badkamer t.a.t. spik en span achter. Ze hebben enorm veel respect voor ouderlijk gezag en spreken vrijwel nooit tegen. Als ze al tegenspreken dan is dat natuurlijk volkomen terecht.

We vinden het ontzettend spijtig dat we afstand van ze moeten doen maar de katten zijn helaas allergisch voor ze 🙁
Het liefst willen we dat ze samen in een goed gezin terechtkomen maar indien apart gewenst, is dat ook geen enkel probleem want ze passen zich heel goed en snel aan.

Ze worden afgeleverd inclusief alle toebehoren dus u hoeft er verder niets voor aan te schaffen. Helaas geldt de ‘niet goed geld terug garantie’ niet maar ze mogen op hun 21e weer geretourneerd worden”.
Ik denk dag we die advertentie niet eens hoeven te verlengen want zeg nou zelf… wie wil die bloedjes van kinderen nou niet gelijk adopteren?

Mijn vriendin denkt trouwens dat we hiervoor opgepakt kunnen worden maar ik denk dat het wel meevalt …