1 April Grap?

Gitarron 3 apr 2017

Zelfmoordaanslag in hartje Mekka door een radicale christen, hij riep de Naam van Jezus voordat hij zichzelf opblies, er zijn veel slachtoffers gevallen.
islamistische landen zijn angstig en in beraad hoe ze dit kunnen oplossen, dit omdat er veel christenen in Arabische en islamitische landen wonen.

Bekende Nederlanders hebben gezamenlijk de Nederlandse kinderen opgeroepen om de seks en liefdes leven van de bekende Nederlanders niet als voor beeld te nemen, dit ivm met de vele scheidingen en overspel dat gaande is binnen de showbusiness.

Saudie-Arabie heeft eindelijk besloten om een kerk te bouwen, tot nu toe was dat verboden in het islamistische land.

christelijke partijen hebben eindelijk Jezus als voorbeeld genomen, behandel je mede mens zoals je zelf behandeld wilt worden en zich uitgesproken tegen zwarte piet, nu maar hopen dat veel meer zwarte piet tegenstanders die christenen zijn ook een luisterend oor krijgen.

Nederlandse overheid heeft eindelijk besloten dat kinderen uit achterstand en arme wijken subsidie en begeleiding krijgen om naar rijke en blanke scholen te gaan, vooral de grote steden lopen ver achter met dit koninklijke besluit.
Dit is besloten zodat straks veel meer kinderen uit achterstandwijken naar de Gymnasium en universiteit kunnen, zodat ze een beter toekomst hebben voor hun kinderen en ouders.