Turkije wil Turkse staatsburgers hier toespreken!

Freec01 15 mrt 2017

Op het eerste gezicht niet zo’n ongewone wens van een staatshoofd. Mensen, van wie wij vanuit onze multiculti spinsels veronderstelden dat zij volbloed Nederlandse staatsburgers waren geworden, gingen als Turkse staatsburgers met hun Turkse vlaggen de straat op om tegen de Nederlandse overheid te protesteren over de uitzetting van hun Turkse minister van ‘hun president’ Erdogan. Hoe valt dit fenomeen te verklaren?
“De moslims in de wereld moeten in de eerste plaats hun identiteit en loyaliteit aan de umma (wereldgemeenschap der moslims, CF) verbinden en niet aan het land waarin zij leven – of dat nou een islamitisch land is of een westers land. De moslims horen bovenal bij de islamitische natie. Daarom werken de islamisten een integratie tegen (…) de belangrijkste normen en waarden van de Europese maatschappij.
Al hun inspanningen zijn erop gericht op het creëren van parallelle samenlevingen die de band met de sharia en umma verstevigen. Of zoals de autoriteit Quaradawi van De Moslimbroederschap het uitdrukt: ‘Probeer jullie eigen kleine gemeenschap midden in de grotere maatschappij te hebben, anders zullen jullie als zout in water oplossen.’
(…) Er zijn dus twee verschillende islamitische strategieën om het politiek einddoel te bereiken. De moslimbroeders vinden dat O. bin Laden met zijn terrorisme meer schaadt dan baat, omdat hij mensen afstoot die gewonnen zouden kunnen worden voor het islamisme [Islamisme is politieke islam, CF].
Bijna alle immigranten uit moslimlanden en hun nakomelingen zeggen zelf dat zij een islamitische opvoeding hebben gehad , ongeacht uit welk land zij komen. Tevens zijn velen van hen naar de Koranschool geweest. De grote meerderheid beschouwt zichzelf als religieus. Zij zijn niet van plan Deens te worden. Slechts twintig procent voelt zich Deens; (…) 65 procent zegt dat thuis de taal van het land van herkomst wordt gesproken.
‘We kunnen alleen deelnemen aan politiek door ons ervoor in te zetten dat er geen toegenomen intolerantie tegenover en restricties voor moslims komen’, zegt imam Fatih Alev.”
Bron: ‘ISLAMISTEN EN NAÏVISTEN, een aanklacht’. Deze Deense bestseller is geschreven door een journalistiek echtpaar dat beschrijft hoe islamisten daadwerkelijk bezig zijn toe te werken naar een parallelle moslimmaatschappij en een stapsgewijze islamisering van Europa. De schrijvers noemen naïeve politici en opiniemakers ‘naïvisten’ en volgens hen vormen zij – onbedoeld – een niet gering gevaar.