Frans Timmermans: mono-culturele staten uitroeien

Freec01 7 mrt 2017

“’Het lijkt alsof er een tweedeling in de samenleving is: degenen die bereid zijn om zich uit te spreken tegen wantoestanden (…) die te maken hebben met de islam en degenen die dat soort kritiek uit alle macht proberen te stuiten. Er heerst onder multiculti-gezinde individuen een passieve houding t.o.v. kwalijke islam-gerelateerde praktijken en tegelijkertijd een actieve houding t.o.v. degenen die wel oordelen vellen.(…) Want stelt u zich eens voor wat er was gebeurd als landelijke en lokale politici, beleidmakers, politieagenten, officieren van justitie, rechters, (…) en hoogleraren zich op sympathieke edoch onwrikbare wijze hadden ingezet om aan nieuwkomers de rechten en plichten te garanderen die zij ook aan zichzelf en hun vrouwen, dochters, zussen, … hun homoseksuele nicht of neef, graag toegekend zien?’
‘De strijd tegen moslimfundamentalisme vraagt om een wereldwijde hervorming van onderwijs, secularisatie, wetten en handhaving, (politie)bescherming, defensie en emancipatie. Wat in ieder geval buitengewoon onverstandig is, is onder het MOM VAN RUIMDENKENDHEID en tolerantie ruimte bieden aan islamisten in Europa. Met immigratie uit sharia landen is een voortdurende onrust gekomen (…).’
Rode regent Frans Timmermans ruide het Europarlement op hun inspanningen te verhogen om ‘mono-culturele staten uit te roeien’ [google] en het proces van de invoering van de ‘multiculturele diversiteit’ bij iedere natie in de wereld te versnellen!
‘In een publiek debat over de toekomst van staat en samenleving mogen we ons niet laten leiden door de vrees gevoelens te krenken.(…)Helaas is de dominantste stem afkomstig van de islamisten, die hun visie op de islam willen afdwingen, hetzij door middel van gewelddadige jihad, hetzij met een geleidelijke islamisering door gemeenschappen te isoleren en te bewegen richting Europese shariastaatjes.
Nuttige ongelovigen zien dat laatste niet als een probleem. Toch is de sharia onverenigbaar met een democratische rechtsstaat. Dat vinden islamisten zelf ook. Er moet dus een keuze gemaakt worden. (…) Sharia or one law for all: that is the question. In de ene hoek van de ring: islamisten en nuttige ongelovigen. In de andere: moderne suffragettes (m/v). De toekomst ligt in onze handen. Aan welke kant staat u?’” Uit:‘HEILIGE IDENTITEITEN. Op weg naar een shariastaat?’ van Machteld Zee. Glashelder beschrijft Zee de problemen van het islamitisch fundamentalisme en dreigende inbreuken op ónze vrijheid. Kopen? Ik zeg doen!

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Frans Timmermans: mono-culturele staten uitroeien
Sluiten