De schreeuwende minderheid

Geloof het of niet maar Nederland is slecht, heel slecht.
Nederland heeft namelijk naast een (uniek in de wereld) in bloed geschreven verleden nog iets veel ergers, een kinderfeest genaamd Sinterklaas.
Een schreeuwende minderheid is tegen dit fenomeen want het is racistisch en beinvloed hoe kinderen de donkere medemens zien.
Wat wij simpele nederlanders namelijk niet begrijpen, is dat kinderen vredige en rationele wezens zijn, die andere kinderen nooit zouden pesten omdat ze een bril, rood haar, beugel of een ander afwijkend kenmerk hebben wat buiten de norm valt.
En je kan ze echt niet wijs maken dat er dingen bestaan zoals de paashaas, de tandenfee of dat spook onder hun bed, dus ze kijken zo door die Sinterklaas/Zwarte Piet vermomming heen en het racistisch gedachtegoed wat erachter schuilgaat.

Naast het welzijn van onze kinderen is het ook gewoon kwetsend voor een bepaalde groep mensen en in een vrije samenleving is er natuurlijk geen plek voor wederzijdse acceptatie en tolerantie.
Gelukkig hebben we een aantal bekende Nederlanders die ons hierop wijzen, wat zouden we toch zonder ze moeten?
Ik hoop echt dat deze BN-ers dit onrecht kunnen ontvluchten en in een van die betere landen zoals Iran, Irak of Syrie onderdak kunnen vinden, waar dit probleem niet aanwezig is.

Want laten we eerlijk wezen Nederland is bij lange na niet politiek correct genoeg en verre van een prettig land om in te leven.
Ik bedoel kun je het geloven, toen Sylvana Simmons aankondigde zich bij de politieke partij DENK aan te sluiten, dat het normaliter altijd keurige internet compleet omsloeg en erg onsmakelijk reageerde?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de last die onze bevolking dagelijks moeten torsen.
De ergste is natuurlijk onze grote relatieve vrijheid.
Het is maar goed dat Pim Fortuijn dood geschoten is, Theo van Gogh is neergestoken en Geert Wilders niet zonder bodyguards naar buiten kan.
Onze samenleving heeft zich namelijk ontpopt als een gedrocht, waarin de wetenschap floreert, vrouwen en mannen gelijk zijn en andere vervelende hardbevochten vrijheden bestaan.
Misschien dat we nu snel eens het licht zien en gewoon toegeven aan de schreeuwende minderheid en een voorbeeld nemen aan hoe een man als Assad zijn land bestuurt, want dat is toch veel beter dan die idiote droom die ze democratie noemen?

Een mens kan alleen maar hopen.