Open brief aan Lodewijk Asscher

Dick C. 26 mei 2016

Geachte heer Asscher,

Mag ik u wijzen op racisme tegen autochtone Nederlanders? Ik kan u een aantal blogs laten lezen waarbij zeer racistische taal tegen blanke mensen wordt uitgesproken. Deze mensen staan ook in verband met #zwartepietniet op twitter. U moest eens weten wat mensen allemaal wel niet schrijven op het internet.

Op Amerikaanse en Britse universiteitscampussen wordt een hele generatie jongeren geleidt in een cult van zelfhaat, racisme en seksisme. Alle witte hetero mannen zijn racistisch en homofoob wordt er geschreeuwd tot in de waanzin en de hysterie toe. Racistische haatgroepen als #blacklivesmatter zijn hieruit ontstaan. Deze waanzin komt nu ook hier.

Mensen kunnen hier leven en leren In Nederland. Zonder onderdrukking. Door het handhaven van dubbele standaarden is deze hele situatie ontstaan. De minderheid wordt bewaard in een echo-kamer en de meerderheid mag geen kritiek uiten op crimineel gedrag. Indien dat wel gebeurt wordt die persoon aangevallen met schaam-strategieën zoals racisme.
De jongste generaties van immigranten krijgen hun hele leven te horen dat ze minderwaardig zijn, gediscrimineerd worden en het niet zo ver zullen schoppen als blanke mensen. Vindt u het vreemd dat deze mensen zich allemaal slachtoffer voelen? Ik kan ze het niet kwalijk nemen ook.

Redeneer vanuit feiten en niet emoties. Iedereen heeft te maken met doodsbedreigingen op social media helaas. Er zijn domme mensen overal. Leg dat niet disproportioneel onder een vergrootglas om het grote plaatje te kunnen blijven negeren.
Wanneer je domme dingen zegt, ga dan ook niet de slachtofferkaart trekken. Dan behoor je karakter te tonen als je de aandacht krijgt waar je in eerste instantie om vroeg.

Uw relaas is in mijn oren zeer kortzichtig en eenzijdig. Deze frustraties komen niet uit de lucht vallen. Als zoveel mensen bij de facebook actie aansluiten om juf Simons het land uit te zetten, dan zou ik dat met een korreltje zout nemen en gevoel voor humor tonen. Schilder ook niet al die mensen af als racisten. Dat is in mijn ogen verraad aan de bevolking. U behoort niet te polariseren in uw positie.

Waar links vroeger progressief was, is het vandaag de dag links regressief. Uw identiteitspolitiek leidt tot segregatie. U propageert cultureel Marxisme.

‘De weg naar de hel is geplaveid met goede intenties’

Bezorgde groet,
Dick C.

P.s: Zullen we het eens over witte slavernij hebben met desbetreffende racisten hier in Nederland?