GEBLAAT VAN EEN LEEUW

[email protected] 2 mei 2016

Ik hoor het hem nog zeggen, Balkenende met zijn VOC mentaliteit.

Het enige wat Nederland kan is stoere films maken over onze helden van lang vervlogen tijden. En daarmee is ook alles gezegd.

Als je nu in het buitenland zegt dat je een Nederlander bent, lachen ze je uit. Nederland staat internationaal bekend als een laf en slap land. Een paradijs voor criminelen.

Militairen die toekijken hoe duizenden moslims worden afgeslacht. Lintjes krijgen voor daden die bij de Amerikanen dagelijks werk is.

Politieagenten die rustig een sigaretje roken als zij horen dat iemand dood wordt gemarteld. Met 5 man iemand dood wurgen, een man doodschieten omdat zijn wandelstok op een wapen lijkt. Vrouwen verkrachten in hun dienstwagen, niet reageren als iemand met de dood wordt bedreigd. Maar wel massaal uitrukken bij valse meldingen. Tieners mee laten rennen naast hun motor. En dan maar klagen dat zij te weinig verdienen. Wat mij betreft mogen zij de helft van hun salaris inleveren.
Maar goed dit terzijde.

Menig regering had Erdogan allang een pakrammel gegeven als een burger van dat land was gegijzeld, maar Nederland niet. Die probeert met slap gelul de gegijzelde vrij te krijgen.

Boete krijgen van de EU en hup, meteen betalen. Engeland doet het gewoon niet.

Een referendum verliezen, maar dit niet willen toegeven. Proberen er onderuit te komen. Opnieuw onderhandelen met een eveneens laffe EU.

Kijk dat de heren Erdogan, Yassin Magouh, Gökmen Bekar, Sedat Gultekin, Alperen Erdem en aanhang bokken gedrag vertonen, is natuurlijk te begrijpen. Zij hebben immers een geit als moeder.
Dat geldt ook voor de dames Raouia Bnouhoud en Maide Tamer.

Nee beste lezers, dit is geen belediging. Rutte en consorten hebben naar alle waarschijnlijkheid een rund als vader. En menig vrouw stamt af van kippen. Dus zo raar is het niet wat ik beweer. Bestialiteit komt nu nog veelvuldig voor.

Wat ik niet begrijp is dat die allochtonen wel profiteren van onze sociale- en gezondheidsstelsel, maar hun 2e paspoort niet verknipt inleveren bij hun ambassades. Een echte regering had dat allang geëist!

Nee, dit landje dat vele miljarden gratis weggeeft aan arme EU landen en zijn eigen bewoners laat creperen, verdient het niet om te overleven.

Wat wij nodig hebben is een Donald Trump, een man met cohones.
Wij hebben zo’n persoon: Geert Wilders.
Helaas mist die nog de ballen om het waar te maken.
Voor alsnog is onze leeuw een mak lammetje.

Met vriendelijke groet,
Rob