Tinder voor beginners

Farunya Bos 22 apr 2016

Ongeveer een half jaar nadat ik gedumpt ben door de (naar mijn mening) liefde van mijn leven, besluit ik dan toch om dat Tinder maar eens uit te proberen. Al vrij snel merk ik dat het verslavend is om jongens naar links of naar rechts te vegen. Het wordt zelfs zo’n automatisme dat ik steeds sneller naar links veeg en af en toe een potentiële kandidaat afschrijf. Ach ja, er zwemmen meer vissen in de zee. Na een uurtje Tinderen heb ik een mannetje of 5 naar rechts geveegd en vind ik het mooi geweest. Afwachten maar.
Een maandje of wat nadat ik voor het eerst in het Tinderverse ben gestapt heb ik dan eindelijk een heuse date weten te scoren. Hij wil afspreken om verder kennis te maken en dus besluiten we een biertje te gaan drinken bij een voor mij nog onbekende plek. Toch gek zo’n date. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van vind, bedenk ik me terwijl ik wacht tot hij eraan komt. Uiteindelijk hebben we een hele relaxte avond die eindigt in een (toch iets té) intieme zoenpartij.
We spreken een aantal dagen later weer af en gaan ergens op een grasveldje chillen. Nou ja… Ook dit keer wordt hij vrij handtastelijk en eerlijk gezegd komt er toch behoorlijk wat speeksel en gelebber kijken bij zijn zoenkunsten, maar het is nog niet genoeg om me af te stoten. Nadat we een hapje zijn gaan eten, nodigt hij me uit om nog een drankje bij hem te doen. Ik twijfel want moet vroeg op, maar ga toch op het aanbod in. Oprecht denkend dat ik een half uur later weer buiten sta.
Het begint allemaal vrij onschuldig: een drankje, beetje praten over interesses, en dan begint hij weer te zoenen. En stopt niet meer. Niet lang daarna heb ik geen kleren meer aan (hij ook niet meer trouwens) en lig ik op zijn bed, terwijl hij een condoom ergens vandaan haalt (ok, dat levert hem wel punten op). Daarna wordt de hele onderneming weer opgepakt waar hij was onderbroken. Hoewel het niet bijzonder warm is, begint de beste jongeman gigantisch te zweten van de inspanning. Zo erg zelfs dat het in mijn ogen en mond druppelt. Om het nog wat spannender te maken (denk ik, anders weet ik het ook niet) legt hij opeens zijn handen om mijn keel en laat me nog net niet stikken. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Nou ben ik een heel lief meisje en denk bij mezelf dat dit allemaal toch wel een beetje raar is en niet zeker weet of ik dit nog een keer wil doen. Ik zeg er maar niks van en als ik 2u later wegga, neem ik ook afscheid alsof we nog een keer gaan afspreken. Eh… Ik dacht het niet.