lieve toekomstige ik…

steffiegeertje 7 apr 2016

Lieve toekomstige ik,

Ik zie jou. Je lacht en ik kan niet zeggen of dat van geluk is of over het feit dat ik wederom met mijn kleine teen tegen dat kastje aan stootte. Je ziet me en kijkt me aan met een liefdevolle blik.

Je ziet mij en weet waar ik vandaan kom. Je ziet familie en vriendinnen voor het leven. Je ziet me van trappen afvallen en tegen knappe mannen op botsen en stuntelend sorry zeggen. Je ziet me waardeloos eten koken afwisselend met eten dat chef-kok waardig is. Je ziet mijn goede dagen en mijn minder goede dagen. Je ziet mijn angst en mijn boosheid. Mijn onzekerheid en mijn bad hair day. Je ziet tranen over mijn wangen van het lachen en van verdriet. Je ziet jaloezie, eenzaamheid, frustratie. Je ziet selfies en toffe outfits. Je ziet me dronken en slaperig. Zelfbewust en vol zelfvertrouwen maar je ziet me ook onzeker, je ziet de twijfel in mijn ogen.

Je ziet mij hard werken richting jou. Je ziet me (soms letterlijk) keihard tegen muren opbotsen en mijn hoofd stoten. Je ziet leugens en twijfels. Afwijzingen en complimenten. Maar je kijkt vol bewondering. Want je ziet dat het me lukt. Dwars door alle onzekerheid en twijfel heen. Op weg naar jou. Op weg naar wie ik ga zijn.

Ik volg mijn dromen en waag een sprong in het diepe. Er zijn dingen die ik niet durf. Maar ik doe ze toch. Ik heb lief, er word van me gehouden.

Ik word de persoon waarvan jij weet dat ik die kan zijn. Ik word jou. Een nog mooiere, rustigere, iets meer nadenkende, iets minder chaotische, liefdevolle, sterkere, gelukkigere ik.

Lieve toekomstige zelf, ik kan niet wachten om je te ontmoeten..

Endless love,

Mij