Voor de extremist, de lafheid…zucht ;(

JaDaFa 23 mrt 2016

De lafheid,.. voor het ronselen van extreem terroristische aanslagen en toch ligt er 1 weer zijn gordel weg om de dans te ontspringen. Zal dit ook weer zijn omdat hij het niet kon? Maak het de kat wijs! Denk eerder dat dit een tactiek is om de strijders daar te krijgen om het ook daadwerkelijk uit te voeren. Het doen alsof je mee doet en dan laf de gordel afnemen om hierna de volgende mensen te ronselen en voorbereiden. Ik hoop voor die personen die er over denken zich aan te sluiten dat ze het gezond verstand kunnen opbrengen om hier goed door heen te kunnen kijken dat je door je eigen geloof en kameraad in de zeik word genomen.

Begrepen worden doe je niet door agressie maar door jouw kant en visie uit te leggen, niet door onderdrukking maar door ieder vrij te laten in zijn of haar geloofsovertuiging.

Extremist mijn mening is, dat dit soort extremistische gedachten niet de oplossing is voor het daadwerkelijke begrepen willen worden maar juist het tegenovergestelde creëert! Het als kleine kinderen gefrustreerd rondlopen omdat het leven je niet dat gene brengt wat je wou en dan jezelf aansluiten bij een geloofsovertuiging die je leven weg wil nemen en je dan weet ik wat zal beloven?! Open je ogen eens goed en begrijp dat dit niet de weg is en jullie niet de enige zijn die niet altijd begrepen worden en het moeilijk hebben. Dit is het leven! blijven vechten voor een betere toekomst en de hoop dat deze bestaat en mogelijk kan zijn. Maar het weg nemen van levens en die van jezelf, zal deze hoop juist voor altijd doen vergaan.

Tegenover de extremist wil ik dit zeggen dat ik ook zeker niet alles weet maar wees eens reëel tegen over jezelf heb je alles ondervonden wat je geloofsovertuiging je belooft? (oh ja?) 1 ding weet ik in ieder geval al ZEKER en dat is de BELOFTE! dat dit de manier is waarop de (in jullie geloofsovertuiging) ongelovige zullen zwichten zeker niet zal gebeuren en het collectief verweer hier tegen alleen maar groeien zal. Peace