Terrorisme en bommen

sonjavandenende 29 mrt 2016

Bommen – en meer in het bijzonder het terrorisme – is terug in de krantenkoppen. Deze keer is het Brussel. Het is bijna niet weg te denken alsof iemand het daar neerzet.
Maar zo het was niet altijd. De dreiging werd in het verleden gebruikt om de Sovjet-Unie te intimideren maar dat ging weg. En vervolgens kwam er een nieuwe dreiging tijd om de leegte op te vullen.
Terrorisme is als een handelsmerk, op gang gekomen na 9/11. Maar er waren een aantal voorbodes: de eerste de ” Twin Towers” , bijvoorbeeld. Sinds 9/11 zijn de “bommen en aanvallen” opgevoerd met hoogtepunten zoals 7/7, Madrid, Parijs en nu Brussel.

Daardoor wordt de wereld “onveiliger” gemaakt zeggen Europese overheden. Een strenge aanpak is overal zichtbaar, en wij – de belasting betalende schapen moeten de rekening betalen – Worden in de gaten gehouden door talloze camera’s, die zeker uit zullen breiden, in elke stad, op de snelweg, in theaters etc. De volgzame schapen zullen zeggen: Prima dat is voor onze veiligheid. Veiligheid is een utopie, er zullen altijd mensen zijn die door het oog van de naald kruipen, geen scrupules hebben om door zelfmoord anderen op te blazen.

Het terrorisme moet uitgeroeid worden, maar hoe? Door de problemen bij de wortel aan te pakken. Dus het stoppen van destabiliseren van het Midden-oosten, stoppen met “regime-change” en vooral stoppen met het indoctrineren van de Europese bevolking. Wij zijn niet superieur, wij zijn net als anderen mensen met hoop op een goed bestaan in deze wereld. De criminelen, die je in elk land vindt moeten opgesloten worden, ook de criminele politici die ons tot deze wanhoopsdaden voeren.Want de rechtvaardiging voor dit is altijd hetzelfde: het terrorisme. Dus wie profiteert?:
Wie profiteert is de “grote” overheid zoals de EU, kortom: iedereen die geïnvesteerd heeft in één-wereld tirannie. En dat zijn de mensen met het motief met dezelfde als die ervoor zorgen dat de gebeurtenissen leiden tot een dergelijke uitkomst: de zeer rijken en machtigen. De multinationals,de schaduwregeringen van de wereld!

Ik ga niet proberen om u te overtuigen van mijn redenering.Internet bestaat. Als U wakker bent en deze dingen ook ziet ,is er hoop voor u. Zo niet ga terug naar Netflix en bestel een pizza.De Europese burgers moeten opstaan, in deze barre tijden, die de regeringen voor ons gemaakt hebben. Zij verdoezelen de echte problemen!

lees meer: https://freesuriyah.wordpress.com/2016/03/28/terrorisme-en-bommen/