Een brandend huis is niet te verzekeren

Het is vreemd.

Ik (44) ben nu gezonder dan voorheen, het probleem is weggenomen en ik ben dus eigenlijk geen hartpatiënt meer na het hartinfarct en hartstilstand van afgelopen december 2015. De stent is geplaatst, ben 10 dagen onder voortdurende controle bij het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum geweest, ik drink stukken minder, beweeg veel meer en ben (gelukkig) na 30 jaar, gestopt met roken.

Ik loop volgens de cardiologen nu veel minder risico op overlijden dan de gemiddelde Nederlander die rookt/snoept/niet beweegt/op de bank MTV ligt te kijken enn toch worden zij wel verzekerd door Dela/Monuta/Yardin etc. en ik niet….

Bovendien noemt Yardin mij in dit geval telefonisch een "Brandend huis dat niet te verzekeren is" wanneer ik ze om uitleg vraag en gooien ze ook nog eens de hoorn op de haak omdat mijn argumenten te goed zijn en ze niet meer weten wat ze tegen me moeten zeggen.

Volgens mij ben ik nu, in maart 2016, een goed gerenoveerd huis waar nog steeds dagelijks aan gewerkt wordt en dus heel makkelijk te verzekeren is.

Waarom moet het allemaal zo moeilijk gaan in dit land. Wat een overgereguleerde bullshit.