Zwarte Piet en de discriminazi’s

Marin de la Montagne 6 jan 2016

Oh ja, Zwarte Piet is oude meuk. Maar toch. Ik zit er nog steeds mee. Als ik om me heen kijk vraag ik me af waarom mannen die als vrouwen paraderen wel mag. Je kent ze wel, van die lispelende jongens die zichzelf als vrouw voordoen. Er zit er vast eentje vlakbij die lispelend denkt "Difcriminatie, bitfch!" En je hebt vast wel iemand in de familie die zich in vrouwenkleding hult, ome Cor die zijn rode pumps en het ponnetje van tantje Neeltje aantrekt zodra zij haar middagje in de thuiszorg doet. En dan bij de buis zich de femme fatale waant waar elke man op zit te wachten. Hoe zit dat dus met de 50% van de bevolking die gediscrimineerd wordt door die vrouwen-imitaties op naaldhakken? Zien wij vrouwen er echt zo lachwekkend uit, en hebben we ook een piemel weggeplakt onder ons mantelpakje? Dit is toch je reinste discriminatie? Maar Zwarte Piet mag niet, en dat mag wel.

En wat moet ik zelf als 100% asexuele vrouw, dubbel gehandicapt? Waar is mijn parade? Moet ik dan in mijn eentje door de straten paraderen om mijn asexualiteit te exhibitioneren? Met een grote vaandel aan mijn middenrif kom ik voor mijn rechten op. Ja! Ik heb ook een regenboog, ik heb ook recht op erkenning! Maar wat voor kostuum gebruik ik? Shit. Zeg dan. En welke instanties komen voor me op? Bovendien ben ik ook maar 160 cm kort. Ik word zometeen nog overhoop gebonsd door dat bataljon van enorme tieten op de gay parade.

In de kranten:
Asexuale vrouw op de grond gebonsd door EE cups tijdens anti-discriminazi parades. Een lokale zwerver schoot haar te hulp, maar werd in elkaar getrapt omdat hij voor Zwarte Piet werd aangezien. De vrouw plakte een snor op en onstnapte uit de anti-discriminazi chaos. Zij was onvindbaar. Dit markeert ook het einde aan de asexuele anti-discriminazi industrie met haar veelbelovende, goudkleurige regenboog. De beurzen wankelden en hebben zich nog niet hersteld.

En ondertussen blijft NederLaLaland eindeloze tolerantie en begrip tonen, en stroomt het plichtsgetrouw naar de gay parade waar vrouwelijke karikaturen voorbij wankelen. Oh, wat zien ze er mooi uit! kweelt de kudde. Maar ik, ik sta te janken. Want zelfs mijn bescheiden recht om als vrouw met de snor te bestaan is me afgenomen door de vrouwendiscriminazi’s. Het begon al met Conchita, en tegenwoordig zie je steeds meer mannen in meerminjurken met snorren als pleeborstels. Een mens zoals ik wordt aan alle kanten gediscrimineerd. Waar zijn de instanties? Waar is mijn parade…. Zwarte Piet.. help!