We zijn echt niet allemaal een columnist ☺

Harrie Schröder 28 jan 2016

Ik wilde eerst over de loze Facebook columns schrijven ☺. Maar het nieuws op de TV trok mijn aandacht het ging over de "raddraaiers " in Woerden die voor de rechtbank moesten verschijnen.

Nou, nou die moesten toch wel even aanhoren hoe zij zich hadden misdragen en welke trauma`s sommige hulpverleners hadden opgelopen van het geweld en vuurwerk.
Dus trauma`s van vuurwerk en geweld dat kwam me bekend voor geachte rechtbank , was er ook zoiets niet in Duitsland met oudjaar?
En wat waren ook weer de straffen die opgelegd zijn?

De laatste demonstratie in de gemeente Heesch tegen het asielcentra verliep rustig en voorbeeldig , geen geweld en geen vuurwerk zoals elke gemeente dat wenst bij een volgende informatie avond. Monddood gemaakt noemt men dat volgen mij.
Ja ja en verder werd er nog gemeld op het nieuws dat verschillende hoge politie functionarissen meer verdienen dan hun minister?
En ter verdediging van hun salaris wordt aangevoerd dat zij ??
Ik zou het niet weten ,iedereen is vervangbaar toch!

En als de zakkenvullers in Nederland zitten , Duitsland niet meer Duits is en waar de terroristen nu uit België komen.
Dan zijn zulke raddraaiers uit Woerden misschien ons enige hoop want met foei en dat mag niet zal oudjaaravond en het carnaval niet meer een feest van vreugde zijn maar van een armlengte verschil ☻ .

Ik zet de TV uit genoeg ellende gezien op naar het zinloze Facebook gezwets.
PS.
Toch vraag ik me af of Paasvuren nog ontstoken mogen worden.