Vrouwen de mooiste schepsels op aarde of niet?

Vrouwen zijn ze niet de mooiste schepsels op aarde?
Een wereld zonder vrouwen kan niet bestaan want dan zou de mens niet bestaan.
Zonder vrouwen bestond Albert Einstein, William Shakespeare, Moeder Teresa, John F. Kennedy, Nelson Mandela, Koning Willem Alexander, David beckham, Justin Bieber do i need to go on? niet.
Niet alleen ons figuur, denkwijze, doen en laten maar wij kunnen een ding wat mannen niet kunnen en dat is een kind ter wereld brengen. Het mooiste geschenk ooit, Hoe geweldig is dat.

Je hebt een mooi leven, een leuke baan, leuke partner,
Huisje, boompje beestje zijn er al, alleen nog een beestje erbij, je tweede wondertje.
Je deelt je geluk op werk dat je weer zwanger ben en in maart bent uitgerekend. Ze reageren allemaal enthousiast en feliciteren je.
Je contract loopt binnenkort af en dan krijg jij je laatste voor een bepaalde tijd contract. Maar geen zorgen de vooruitzichten zijn goed.
Je bent nu 6 maanden zwanger en je word op kantoor geroepen voor een bespreking. Ze kijken je ineens intens aan en zeggen we gaan je contract niet verlengen. De wereld stort even in maar hoezo? Ik werk goed, ben altijd op tijd maar volgens hun ineens niet meer.
Aantal dagen thuis en het te laten bezinken bedenk jij je ineens dat je een baan hebt aangeboden gekregen een tijdje geleden. je belt ze op of het aanbod nog op tafel ligt en ja ze zijn super blij dat je de baan wilt aannemen. Mooi, je bent niet meer werkloos.
Maar dan krijg je de volgende dag een mailtje dat ze er toch van afzien omdat je zwanger bent en dan 16 weken met verlof moet gaan en dan missen ze een medewerker en dat willen ze niet. Er waren meerdere kandidaten en die zijn wel voorlopig beschikbaar.

Discriminatie wat een vervelend woord. Maar dat is het wel.
In de wet (Art. 646 BW) staat ook dat er geen direct onderscheid mag worden gemaakt tussen mannen en vrouwen(direct onderscheid wordt mede verstaan onderscheid op grond van zwangerschap, bevalling en moederschap.)
Solliciteren heeft geen nut want keer op keer word je afgewezen maar niet vanwege je buik en het wonder wat erin groeit nee, de verzonnen reden daar word je op afgewezen.

Iedereen wilt je buik aanraken en iedereen verteld je hoe mooi het is en dat je er volop van moet genieten.
Inderdaad wat een mooi geschenk om als vrouw geboren te worden met een belangrijke taak.
Van mooiste schepsel op aarde, die als enige het mens kan laten groeien naar werkloos op de bank.