De boze geest Poetin

sonjavandenende 26 jan 2016

Ja, zo wordt hij beschreven in de Nederlandse media, het is echt te gek voor woorden hoe erover deze man gedacht wordt! Terwijl meer dan de helft van de Nederlanders onwetend zijn over Poetin en Rusland, voeren de media en de politiek een hetze campagne tegen Poetin en Rusland. Gebaseerd op geruchten, maar geen feiten. Hoe is het zover gekomen in Nederland, deze haatcampagne? De MH17, waar met alle geweld de schuld wordt afgeschoven op Rusland. Oekraïne treft geen blaam. Die moeten bij de EU komen. Hoezo?

Om zo een buffer te vormen tegen Rusland, die volgens de VS en de EU een bedreiging is voor de wereld. Heb ik nieuws voor je, de VS en de EU zijn de bedreiging voor de wereldvrede. Zij hebben onder het mom van vrijheid en democratie ettelijke oorlogen gevoerd en doen dit nog:

Vietnam, Cambodja, Korea, Cuba, 1e Golfoorlog, El Salvador, Congo, Mali, Jemen, Colombia, Libanon, voormalig Joegoslavië, Afghanistan,Oekraïne, Libië, Irak, Syrië, ik zal er vast wel enkele vergeten zijn! Dit zijn geen verdedigingsoorlogen, dit zijn aanvalsoorlogen, om de landen te destabiliseren, onder het mom van democratie en vrijheid, willen zij landen koloniseren, sinds eeuwen gebeurd dit door verschillende EU landen en de VS.

En Rusland? Zijn zij begonnen met oorlog voeren in de EU of een aanval op de VS? Nee, zij respecteren het internationaal recht en helpen bondgenoten zoals Syrië en de Russische inheemse bevolking van Oekraïne, die zich bedreigd voelden door de aangestuurde revoluties van de VS en de EU. Zeker zullen zij (Rusland) ook oorlogen begonnen zijn in het verleden, maar sinds WO II is de VS samen met EU koploper in de vernietiging van het Midden-Oosten en Afrika, denk aan bv Soedan in Afrika. Dus hoezo Poetin demoniseren? We kunnen ons beter achter de oren krabben en nadenken hoe wij, Europese burgers, indirect betrokken zijn bij deze vreselijke oorlogen, die al aan duizenden, zo niet miljoenen mensen het leven heeft gekost! Ons belastinggeld gaat indirect ook naar defensie, die er op los bombarderen in Syrië, Irak, Mali, Afghanistan, om IS uit te schakelen, nu daar ze slagen ze niet echt niet, burgerdoelen des te meer, kinderen, vrouwen en burgers sterven ook door Nederlandse bommen!

En als klap op de vuurpijl, gaan de FBI en de CIA onderzoek doen, of we niet te pro-Russisch zijn en of er geen spionnen in Nederlandse organisaties, zoals Geen Peil zitten, die betaald zouden worden door Rusland. Hoe noem je dit ook alweer? Juist intimidatie!