knipogende horende vinger schoende loeiende koeien

Die broodnodige metamorfose gelijktijdig tekenend dat je er nog niet bent. Heeft dat echt alleen met ego te maken. Fluiters zeggen dat liever niet zonder LEGO. Kan er toch echt meer aan het horloge zijn. Neemt het over in onnodige gespletenheid. Een koptelefoon die in ieder oor een eigen geluid speelt. Geluiden die ontworpen zijn te vervalsen in harmonie. Ergens wel te waarderen in een isolement. Maar toch dat laatste alleen in woorden drukken. Over valsheid die vermoed naar verdoving. Niet reëel te krijgen vanwege hangend metafoor. Gelovend in leiderschap. Het mag de verbanning in. Die lijken dansen op eigen ritme. Vermoeiend met steeds een oor dicht. Vingers gebruiken daar krult alleen een lip van. Met ogen dat gebaar slaan. Doelend op een knipoog.
Misschien horen takken altijd bij hakken. Er niet iemand is. Die niet zo nu en dan die betweter bespeelt. Zo een valkuil die alle vormen aanneemt. Meestal alleen herleiding vind. Ergens in een ik. Leven we nog in die oude wereld. Waar we ons steeds moeten scharen naar ouderwetse hiërarchieën. Met ellendige verveling die erin schiet en alleen tot kattenkwaad doortrekt. Dat krijg je van knellende schoenen. Vreemde dansjes met gevolgen van tien. Het is niet zo dat we die cultuur hebben. Dat we echt een basis van fatsoen en eerbied kennen. Gewoon heel veel is nep. Gewoon je nagels knippen en jeuk negeren. Met die doorsnee aandachtsspanne van drie. Waarvan een minuut verbinding. Wat wel weer zo is. De echo galmt in liefste twee oren; “Ben geen telefoon, met je verbinding”. Die opwelling verleid zelfs je vijl tot een bijdrage. Alleen tijden lijken los en meer dan haastig te vliegen. Hoe zien die voeten dan uit. Welke stappen nemen deze. Uiteindelijk heeft trappen alleen zin met bal en doel. Is dat niet te ouderwets. Afspraken voor een winnaar lekker achterhaald. Hoe dan dat echt ouderwetse delen om echt te helen. Gewoon tot een buikje rond. Het is gewoon weer dat verhaal. Dat verhaal van loeiende koeien. Al lijkt alleen Leonardo echt alle koeien te laten loeien.