Sabia

IrisEsser 22 okt 2015

Er zijn periodes dat bekende Nederlanders ongewild het nieuws domineren. Echtscheiding, vechtscheiding, overspel, man ervandoor met beste vriendin, absurde alimentatie-eisen.
Breaking news. Kopje thee en een stuk chocolade erbij, verstand op nul, heerlijk.

Op het moment dat bekend werd dat Raphael van der Vaart zich in de armen van de beste vriendin, van zijn inmiddels ex-vrouw stortte, zat ik aan de buis gekluisterd. Ik beken. En na iedere iedere nieuwe onthulling werd er uitvoerig met vriendinnen over de zaak gediscussieerd, via whatsapp. Je man er vandoor met je beste vriendin? De vluchtelingenproblematiek is lang niet zo vaak besproken als Sabia en Sylvie destijds.

Het was ergens begin 2013 dat de scheiding bekend werd gemaakt van Raphael van der Vaart en Sylvia Meijs. Ruim 2,5 jaar verder en Sabia domineert nog steeds het nieuws. Haar onthullingen over Sylvie, zwanger, miskraam, een huwelijk wat niet meer komt, opnieuw zwanger, wel of niet uit elkaar, zwanger maar geen buik, vervolgens het volk tonen dat je toch echt zwanger bent….er komt geen einde aan.
Vandaag laat het AD ons weten dat Raphael waarschijnlijk niet de verwekker van het kind is.
http://www.ad.nl/ad/nl/1022/Celebs/article/detail/4167987/2015/10/21/Ba…
Wil de media dat Nederland gaat speculeren over wie dan wel de verwekker van het kind dan zou moeten zijn?
Momo misschien? De ex van Sylvie?

Want als zelfs ik, inmiddels Sabia-moe begin te worden, nou…..dat wil wel wat zeggen.

Sabia, hoe jij het voor elkaar krijgt stralend op de catwalk te lopen en lachend te poseren voor bladen, is mij een raadsel. Als een vrouw die verliefd is, in plaats van alleen,zwanger en verlaten. Ik zou alles behalve stralen als ik in jouw schoenen stond. De wallen zouden op mijn kin hangen. Ik zou nachten wakker liggen en me afvragen wat deze media-aandacht met mijn kindjes doet. Die twee kindjes, -of volgens mij heb je er drie-, die naar school, sportclubjes of muziekles moeten. En dan nog een vierde onderweg.

Best raar. Maar jij, of eigenlijk de media, lijken me niet meer te kunnen verrassen met al die berichten en dat betreur ik. En omdat je me niet meer weet te verrassen, ga ik maar jouw toekomst proberen te voorspellen. Wie weet kan ik als paranormaal deskundige aan de slag bij de desk van RTL Boulevard.

Ik zie….dat er iets aan zit te komen met geld….alimentatie? Ik zie iets met een test….een vaderschapstest?

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Sabia
Sluiten