Mmmmmm, Magnum

Mmmmmmagnum !

Eens in de zoveel tijd heb ik dat gevoel: dat knagende gevoel dat ik iets mis.

Nou kan ik dat knagende gevoel natuurlijk kwijt door wat te knagen te pakken: een zak chips of nootjes.

Dat heb ik echter iets te veel gedaan de laatste tijd: Het enige getal dat bleef stijgen, was het getal op de weegschaal én mijn leeftijd (inmiddels 40). Maar dat is alleen maar mooi, natuurlijk. Zou wat zijn als ik morgen stop met ouder worden:

Dan kan ik alleen maar hopen dat ik mijn interne discotheek genoeg heb laten spelen zodat mijn familie weet wat voor muziek ik zou willen horen. Daar ben ik echter niet bang voor; ik verveel zo ongeveer iedereen door op elk willekeurig moment een nummer door mijn luidspreker te laten schallen. Of je het wilt horen of niet.
Mijn interne discotheek bevindt zich in mijn hoofd: heeft een gezellige setting met jukebox, die binnen 1 seconde een lied laat horen, dat er bij elke gelegenheid meteen uit wil, want vaak loop ik al te zingen voor ik er zelf erg in heb.

Om me heen kijkende zijn er niet heel veel stellen met wie ik zou willen ruilen, maar toch: de gezelligheid, een praatje als ik thuis kom uit het werk, het delen van de zorg voor de kinderen, samen naar het theater. Ik kan nog wel honderd dingen opnoemen.

Ik romantiseer het, dat besef ik. Met een beetje mazzel blijf je elkaars maatje, maar met een beetje pech, gooi je je Wedgewood servies door de woonkamer: “Hier! Jouw kop past beter bij deze schotel”

Dus, hou ik het lekker bij de romantiek die hier thuis van de buis spat.
Neeeee joh, geen vunzige beelden, maar ijzige kou bij de prinsessen uit Frozen of de prins van Assepoester. Nou voel ik me erg nauw verwant met Assepoester, maar dat zal iedere moeder wel hebben.
Tot die tijd lijk ik vast meer op de Schone Slaapster:
Doornroosje die droomt van haar Prins, die natuurlijk zijn sokken gewoon ín de wasmand gooit, het dopje van de tandpasta er terug op draait, een adem heeft die zélfs ’s ochtends naar lavendel ruikt en last but not least; een stevig lid… eh libido heeft haha.
Eerst maar eens naar de ijskast lopen voor dat andere lekkere ding: een Magnum van aanzienlijk formaat.
Mmmmm, Magnum…zag er ook altijd uit om op te vreten. Jammer van die snor 😉