I did it!

Paula viert het leven 27 mei 2015 / 11:30 uur

I did it!
De uitdaging is om vijf kilometer te gaan rennen met vrienden tijdens de color run in Amsterdam. Een tijdje geleden vroeg een vriend spontaan op Facebook, wie gaat er mee? Ik antwoordde direct ik. Ik doe de dingen zoals ik doe, gewoon omdat ik denk dat is leuk. Ik kan dat en ik antwoord dan ook direct met ja.
Het plan is dan ook dat ik regelmatig ga rennen om zo conditie op de bouwen zodat ik die vijf km vol kan maken. Ik ben geen mens die plant, ik creëer besta en functioneer vanuit chaos en maak de meest fantastische momenten mee. Ga ik plannen dat loopt het toch allemaal anders dus omarm ik het leven met het plan, er is geen plan. Vanuit die setting ontstaan de meest spontane ontdekkingen, ontmoetingen en avonturen en dat allemaal dichtbij.
Uiteindelijk ren ik maar een of twee keer en zeg dan ergens diep in mezelf ik kan dat of ik kan alles en vervolgens oefen ik niet meer, ik heb het volledige vertrouwen dat het goed komt en het komt ook goed. Twee dagen voor de uiteindelijke run test ik op de loopband hoe ver ik kom en het lukt weliswaar om binnen twintig minuten 2 en 1/2 km te lopen. Ach, denk ik bij mezelf gewoon wandelen, lukt mij zo ongeveer acht km dus die vijf komt ook wel goed.
Ik bedenk me dat ik maar niet op mijn springschoenen ga daar de verwachting is dat het slecht weer wordt. Ik merk aan mijn hele gestel dat mijn lijf zeer doet, mijn knieën, mijn heupen onderrug en bekken als dat maar goed komt! Natuurlijk komt het goed en op de dag zelf ga ik toch op mijn springschoenen deze zullen mijn knieën ontlasten en de zon schijnt dus dat is op zich al een cadeau.
Onderweg naar het station geniet ik al en op het station kom ik feitelijk tot de ontdekking dat ik op het verkeerde station staat. Ik post het voorval op fb met chemobrain een grap die ik wel vaker maak, er komen spontane reacties op met o.a. haarkleur sinds kort ben ik weer blond dus ik lach erom.
Omdat ik op deze manier in het leven sta beleef ik mooie momenten. De eerste ontmoetingen beginnen al op het station met een aantal dames die de Koninklijke route gaan lopen van paleis tot paleis hoe interessant geen idee dat zoiets bestaat. Door oprecht interesse in de mens te tonen ontmoet je de meest fantastische mensen met uiteenlopende waanzinnige verhalen.

Reageer op artikel:
I did it!
Sluiten