Pim Pauwels
Pim Pauwels Sport 10 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Woeste Cristiano Ronaldo smijt telefoon uit handen van supporter: ‘Sorry’

Een opmerkelijk incident in het Engelse voetbal waarbij topvoetballer Cristiano Ronaldo (37) een hoofdrol speelde. Nadat de voetballer na een verliespot zichtbaar aangeslagen van het veld droop, kon hij zijn woede even niet beheersen. Hij smeet een telefoon uit de handen van een supporter.

Ronaldo moest even daarvoor de nodige tikken tegen zijn benen verwerken. Vandaar dat hij vol wondjes en littekens hinkend naar de kleedkamers liep. Onderweg daar naartoe werd hij van alle kanten uitgejouwd door supporters van Everton, waar zijn club Manchester United gisteren met 1-0 van verloor. Je stelt niks voor, werd er naar hem geroepen. „You are shit!

Op een gegeven moment was Ronaldo het zat en moest een telefoon van een van de supporters van Everton het ontgelden. Zie hieronder de beelden van het incident.

Cristiano Ronaldo gaat door het stof

De voetbalvedette heeft inmiddels zijn excuses aangeboden via Instagram. „Het is nooit gemakkelijk om je emoties in bedwang te houden na lastige momenten zoals we nu tegenkomen”, aldus Ronaldo op sociale media.

„Desalniettemin moeten we altijd respect houden, rustig blijven en het goede voorbeeld zijn voor alle jongeren die van dit mooie spelletje houden. Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn uitbarsting en, indien mogelijk, wil ik deze supporter uitnodigen om een wedstrijd op Old Trafford te volgen als een teken van mijn sportiviteit.”

Of de supporter ingaat op het aanbod is nog niet bekend.

Politie gaat incident onderzoeken

Het incident krijgt voor Cristiano Ronaldo wellicht nog een vervelend staartje. De plaatselijke politie laat weten een onderzoek te starten. „De politie bevestigt dat ze een onderzoek start na een incident bij de voetbalwedstrijd Everton tegen Manchester United, waarbij een United-speler betrokken was nadat hij van het veld liep. De politie gaat met alle betrokken partijen spreken.”

Wat de mogelijke gevolgen van zijn actie kunnen zijn, is nog niet bekend.

Cristiano Ronaldo heeft lak aan EK sponsor en haalt Coca-Cola flesje uit beeld

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woeste Cristiano Ronaldo smijt telefoon uit handen van supporter: ‘Sorry’
Sluiten