Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 25 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Only Fans-ster over ‘geknapt’ gezicht na cosmetische ingreep Turkije: ‘Kwam door druk in vliegtuig’

Mocht je geen sterke maag hebben, is dit wellicht een verhaal dat je moet overslaan. De Britse Only Fans-ster Weronika deelt op TikTok namelijk een horrorverhaal, nadat zij een cosmetische ingreep in Turkije onderging. In het vliegtuig terug ontplofte namelijk haar gezicht.

Turkije is blijkbaar het ‘walhalla’ voor, vooral goedkope, cosmetische ingrepen. Maar over de operaties die daar plaatsvinden, klinken ook genoeg zorgwekkende verhalen. Eerder nam documentairemaker Ewout Genemans deze branche al onder de loep. Waarbij jonge meisjes naar Turkije vlogen om voor een ‘spotprijs’ nieuwe billen en borsten te kopen. En ook Nederlandse plastisch chirurgen uitten eerder hun zorgen over deze buitenlandse markt. Maar nu onthult ook de Britse Weronika dat er zaken goed mis kunnen gaan na zo’n ingreep in het buitenland.

Only Fans-gezicht Weronika deelt ervaring na plastische chirurgie Turkije

Weronika doet haar verhaal op haar TikTok-kanaal, waar overigens ook op te zien is dat de naweeën van de ingreep nog duidelijk zichtbaar zijn. Weronika onderging haar ‘cat eye’-ingreep in Turkije, waar de operatie voorspoedig verliep. Door wat misverstanden en onduidelijkheden was het Only Fans-gezicht ervan overtuigd dat zij weer mocht vliegen na de operatie en stapte zij in het vliegtuig terug naar huis.

Nadat ze tijdens haar vlucht in slaap viel, werd ze gewekt door hevige pijn. Op de wc bekeek de Britse waarom haar gezicht zo pijnlijk was en hoorde ze iets knappen in haar gezicht. Wat bleek? Een snee en de daarbij behorende hechting van de operatie was gesprongen. En al snel liep er bloed en lichaamsvocht in haar nek. Later komt Weronika erachter dat door de druk en hoogte van de vlucht, haar gezicht blijkbaar geknapt was.

Gezicht Weronika ontploft door druk in vliegtuig

Een bizar, en ietwat misselijkmakende, gebeurtenis. Hoewel het social media-gezicht haar verhaal, naar eigen zeggen, deelt om anderen te waarschuwen, maakt de lacherige uitleg van Weronika het verhaal wellicht nog verbazingwekkender dan het al was. Overigens blijkt dat de Brit niet vies is van een beetje plastische chirurgie. Haar pagina staat vol met video’s waarin ze deelt dat zij ingrepen aan veel onderdelen van haar lichaam onderging. Wellicht dat Weronika nog iemand voor dit soort operaties behoedt.

https://www.tiktok.com/@polish_99/video/7156659408674622725?embed_source=70772375%2C70772379%2C120009725%2C120008483%3Bnull%3Bembed_masking&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=www.rtlboulevard.nl%2Fentertainment%2Fnews%2Fartikel%2F5342162%2Fonlyfans-ster-weronika-hoofd-ontploft-vliegtuig&referer_video_id=7156945972436716805

 

Ewout Genemans bezoekt louche erotisch ‘modellenhuis’: ‘Naar gevoel van’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.