Iris Hermans
Iris Hermans Opvallend 10 mrt 2021 / 18:16 uur

Hennepvondst in Pablo’s IJscobar laat de mensen heel hard lachen

De grap van de dag: politie doet inval in ijssalon met de naam Pablo’s IJscobar. Klinkt inderdaad als zo’n beetje dé grootste drugsbaas aller tijden. Niet heel handig dus om je zaak zo te noemen en de grappen en grollen zijn dan ook niet van de lucht. Pablo’s IJscobar werd zelfs trending op Twitter!

In een pand in Bennebroek heeft de politie dinsdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt. 411 hennepplanten werden aangetroffen in Pablo’s IJscobar en de politie heeft twee verdachten die nog niet zijn aangehouden.

Een agent met een goed reukvermogen kwam de hennepkwekerij een paar maanden geleden al op het spoor, waarna een vervolgonderzoek werd ingesteld naar Pablo’s IJscobar. Al deed de naam waarschijnlijk ook al wel wat alarmbelletjes rinkelen.

Reacties op Pablo’s IJscobar

Op Twitter wordt uit alle windstreken gereageerd op het nieuwtje en iedereen is het erover eens. Dít is humor. „Echt heel grappig, ik moet ervan huilen”, reageert iemand zelfs. En I love the Netherlands!”

„Ik zag dat dat trending was, en ik vroeg me oprecht af of het echt ging over een ijscobar of over drugs. Blijkt het beide te zijn! Geniaal!”, schrijft iemand. „De naam van die tent! Ik kan niet meer stoppen met lachen.”

Voor een andere Twitteraar is dit het leukste nieuws dat hij vandaag heeft gelezen. „Nederland is een bron van grappig nieuws. Vorig jaar werd een trein gered door een walvisstaart en nu hebben we dit.” En dan hebben we dit ook nog.

Overigens is het niet bekend of de Pablo’s IJscobar ook bolletjes met hasjsmaak verkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Hennepvondst in Pablo’s IJscobar laat de mensen heel hard lachen
Sluiten