Metro
Metro Opvallend 27 nov 2020 / 11:44 uur

Wanhopige man vraagt op straat lukraak voorbijgangers ten huwelijk

Een Canadese man kon niet wachten om zijn leven voor altijd met een partner te spenderen. Maar met wie, dat maakte hem schijnbaar niet zo veel uit. Op straat vroeg de 28-jarige man allerlei voorbijgangers ten huwelijk.

De Canadese politie kreeg er hoogte van en was niet al te blij met zijn toenaderingen.  Ze hebben de man gewaarschuwd niet zomaar iedere voorbijganger ten huwelijk te vragen. Dat meldt het Canadese Global News.

Nog geen huwelijk

De politie kwam erachter toen een vrouw van in de dertig contact opnam. Ook zij werd ten huwelijk gevraagd door de 28-jarige man. Hij deed haar ook een voorstel tot intimiteit. De vrouw voelde zich hier erg ongemakkelijk bij en nam contact op met de politie.

Dit was reden voor een agent om onderzoek te doen. „Hij ontdekte dat de man verschillende andere mannen en vrouwen had gevraagd om hem dezelfde dag nog te trouwen”, aldus de politie. Zijn pogingen hadden overigens geen succes. „De politie heeft de man opgespoord en hem gewaarschuwd om voorbijgangers niet meer ten huwelijk te vragen.”

De Canadese politie vraagt iedereen die contact met deze man heeft gehad, zich te melden.

Lees ook: Patricia Paay tovert Famke Louise-hit Op me Monnie om tot jazzhit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wanhopige man vraagt op straat lukraak voorbijgangers ten huwelijk
Sluiten