Iris Hermans
Iris Hermans Opvallend 15 okt 2020 / 21:13 uur

Vrouw gebruikt snuit van hond om verloving aan te kondigen (maar het gaat mis)

Het klinkt als een briljant en origineel idee om de grote dag aan te kondigen. De ring waarmee je ten huwelijk bent gevraagd op de snuit van je hond leggen en dat filmen. Een soort van Dog of the Ring, maar dan andersom.

De vrouw in de video die inmiddels de wereld rondgaat, wilde haar verloving bekendmaken door haar nieuwe ring op de snuit van haar hond te leggen. Alleen dacht die laatste dat het om een lekkernij ging en werkte het juweel binnen een soepele snuitomdraai naar binnen. Weg ring.

Geen ontbijtkoek

Dat wordt dus afwachten tot de hond een nummer twee moet, en dan maar hopen dat het ding mee naar buiten komt.

Mócht jou heel toevallig een keer hetzelfde overkomen, of iets dat er een beetje op lijkt, voer je hond dan in elk geval geen ontbijtkoek, staat op de website van Max en Luna. „Dit kan de situatie aanzienlijk verergeren.” Wanneer je trouwe viervoeter klachten vertoont na het eten van een vreemd voorwerp, wacht dan niet en schakel meteen de dierenarts in. „Zeker bij scherpe voorwerpen is het belangrijk meteen actie te ondernemen.”

Nog meer hond

Het is niet het enige hondenplaatje dat viraal gaat deze week. Zo is er ook een hond in Engeland wereldberoemd geworden door de Facebookpost waarin hij even voordoet hoe dat mondkapje nou precies werkt.

We’ve had a professional trainer in to show you the dos and donts of how to wear a face mask properly. 😉🐶(Thank you Oakley).

Gepostet von High Street Pharmacy, Barry am Donnerstag, 8. Oktober 2020

De Facebookpost heeft inmiddels al meer dan een miljoen mensen bereikt en is ruim 12.000 keer gedeeld. „Corona gaat gepaard met enorm veel stress en onrust”, vertelde eigenaar van de apotheek Gwawr Davies Jones aan het lokale Barry and District News. „Veel van onze patiënten schermen zich af en daardoor kan deze periode best eenzaam zijn en met een mogelijke tweede golf wilde ik ervoor zorgen dat mijn patiënten weer even konden lachen.”

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw gebruikt snuit van hond om verloving aan te kondigen (maar het gaat mis)
Sluiten