Femke van Rooijen
Femke van Rooijen | LinkedIn Opvallend 20 sep 2020 / 18:26 uur

Vrouw valt uit rijdende auto tijdens maken Snapchat-video

Een vrouw is in het Britse Surrey uit een rijdende auto gevallen. Dat gebeurde toen ze een Snapchat-video probeerde te maken.

De vrouw hing voor het maken van de video uit het raam naast de bijrijdersstoel. Ze leunde zo ver uit de auto dat ze naar buiten viel. Ze raakte niet ernstig gewond, maar moest wel door ambulancepersoneel behandeld worden.

Snelweg

Dit alles gebeurde rond 01.30 uur ’s nachts (lokale tijd) op de snelweg. De vrouw viel uit het open raam en kwam op de rijbaan terecht. Dat laat de lokale politie in een bericht op Twitter weten. „De passagier in de bijrijdersstoel hing uit de auto, terwijl ze een Snapchat-video maakte. Ze viel eruit en kwam op de rijbaan terecht. Ze mag van geluk speken dat ze niet ernstig gewond is geraakt of om het leven is gekomen”, schrijft de Surrey Police.

Het incident liep met een sisser af en niemand werd gearresteerd. Dat laat de politie weten. Er was volgens de agenten geen aanleiding om over te gaan op arrestaties. „We kunnen niet zomaar mensen voor de lol arresteren. De mensen erbij betrokken waren hebben deze nacht zeker het een en ander geleerd.”

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat er ongelukken gebeuren in een poging om het perfecte plaatje te maken. Uit een rapport uit 2018 blijkt dat de afgelopen zeven jaar meer dan 250 mensen in Groot-Brittannië omkwamen tijdens het fotograferen of filmen van zichzelf. Dat aantal is de afgelopen jaren enorm toegenomen, zo meldt het Britse Sky News.

Lees ook: Man probeert met auto over openstaande brug te springen in Detroit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw valt uit rijdende auto tijdens maken Snapchat-video
Sluiten