Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 8 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Winactie: een overnachting in een Fries kerkje van 400 jaar oud

Totale rust, mooie natuur, een héél bijzondere plek om te slapen. Een buitenkans, want jij kunt een overnachting voor twee personen in een eeuwenoud kerkje winnen.

Het kerkje in Hoornsterzwaag (Zuidoost-Frieland) stam uit het jaar 1621. Juist ja, het bestaat precies 400 jaar. Sinds enkele maanden kun je in Kerkje 1621 x MADE.COM overnachten. MADE is ook de partij die het monument van frisse kleuren en accessoires uit haar nieuwste collectie voorzag.

weekendje weg slapen kerk kerk

Overnachting en een ontbijt

Mocht je willen weten hoe het is om in deze kerk te overnachten: Metro sliep er als voorproefje al. Het artikel over het Friese avontuur lees je hier. Twee dingen die je vooraf moet weten: het kerkje staat op een kerkhof. Ten tweede: een douche ontbreekt. Je kunt je wel opfrissen en verder is de kerk van alle gemakken voorzien. Oh ja, ben je lekker ontwaakt? Dan komt een vrijwilliger van het kerkje jullie een uitgebreid ontbijt bezorgen.

Meedoen met de winactie

Laat hier je gegevens achter en doe dat voor maandag 12 juli, 12.00 uur. Sta je ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan maak je extra kans. Wie weet heb jij binnenkort een overnachting op een héél bijzondere plek te pakken!

De winnaar wordt maandag 12 juli op de hoogte gesteld. Veel succes!

Origineel weekendje weg: slapen in een kerk (op een héél bijzondere plek)

3 prachtige treinreizen door Europa als medicijn tegen vliegschaamte

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Winactie: een overnachting in een Fries kerkje van 400 jaar oud
Sluiten