Metro
Metro Good vibes 24 sep 2020 / 12:16 uur

Boerin Steffi en haar Roel verwachten eerste kindje

Leuk nieuws uit Boer zoekt Vrouw-land! Boerin Steffi en haar Roel zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat maken ze bekend op de website van Boer zoekt Vrouw.

„Roel en ik zijn dolgelukkig, alles gaat heel goed”, vertelt de blije boerin. Onlangs heeft het stel de 20-wekenecho gehad, ze weten nu dat ze binnenkort een dochtertje mogen verwelkomen. Op de echo was ook te zien dat hun kindje nu al bovengemiddeld lange benen heeft. „Maar als je ons ziet, is dat natuurlijk niet gek”, grapt Steffi.

‘Kotsmisselijk’

In het begin van haar zwangerschap had de boerin nogal last van zwangerschapskwaaltjes. „Ik was echt kotsmisselijk in het begin”, vertelt ze. „Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn dus ik heb het er graag voor over.” Inmiddels is de misselijkheid bij de aanstaande moeder voorbij.

En natuurlijk ligt de naam die het kindje moet krijgen voor de hand. Steffi: „De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten. Zonder het programma was ze er niet geweest. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit.” Ze is in februari uitgerekend.

Jaar geleden ook leuk nieuws

Dankzij haar deelname aan Boer zoekt Vrouw leerde heel Nederland boerin Steffi kennen, in 2018. De vonk tussen haar en Roel sloeg al snel over en ze gingen samenwonen op het Brabantse platteland. Metro sprak het stel vorig jaar, toen ze ook leuk nieuws hadden. „Ik heb een huis in Boekel gekocht en Steffi komt bij me wonen!”, vertelde Roel enthousiast. „Een hoekhuis iets verderop, aan het weiland, zodat ze hier nog het boerengevoel heeft.”

En nu, ruim een jaar later, kunnen ze hun huis gaan voorbereiden op de aankomende gezinsuitbreiding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boerin Steffi en haar Roel verwachten eerste kindje
Sluiten