Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 24 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Gigi Hadid bevallen van eerste kind: ‘Gezond en prachtig’

Model Gigi Hadid en haar vriend Zayn Malik zijn ouders geworden. De zanger deelde het nieuws afgelopen nacht op Twitter.

„Ons kleine meisje is er, gezond en prachtig”, schrijft het voormalig One Direction-bandlid bij een foto waarop de baby zijn vinger vastpakt. „Ik probeer onder woorden te brengen hoe ik me voel op dit moment, maar dat lijkt onmogelijk. De liefde die ik voel voor dit piepkleine mensje is groter dan ik kan bevatten. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen delen.”

Ook Gigi zelf maakt de komst van haar dochtertje bekend op social media met een zoete foto: het kindje houdt de duim van haar vader vast. Bij de post schrijft het model: „Ons meisje voegde zich bij ons op aarde dit weekend, en ze heeft onze wereld nu al veranderd. Zo verliefd.” Welke naam de kersverse ouders hun dochter hebben gegeven, is nog niet bekend.

‘Ongeduldig wachten’

De ouders van Gigi lieten de afgelopen week al een paar keer weten reikhalzend uit te zien naar de geboorte van hun eerste kleinkind. Haar moeder, het Nederlandse oud-topmodel Yolanda Hadid, plaatste dit weekend een foto op Instagram waarop ze haar hoofd op de buik van Gigi laat rusten, en schreef daarbij: „Ongeduldig wachten tot haar engeltje geboren wordt”. Haar ex-man deelde een paar dagen eerder al een briefje aan zijn kleindochter op Instagram, dat hij later overigens weer verwijderde.

 

Lees ook: ‘Landelijke maatregelen nodig om virus onder controle te krijgen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gigi Hadid bevallen van eerste kind: ‘Gezond en prachtig’
Sluiten