Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Binnenland 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes ontkent mishandeling door Lil Kleine: ‘Hij gaat wel wat liever doen’

Jaimie Vaes ontkent dat haar verloofde Lil Kleine haar vorige maand heeft mishandeld op hun hotelkamer op Ibiza. „Die avond is er geen fysiek geweld geweest”, zegt de influencer in een video van haar en de rapper, die ze woensdag in hun Instagram Stories deelden.

Hieronder is een stukje van de video te zien:

Mogelijke mishandeling van Jaimie Vaes door Lil Kleine

Volgens bronnen rende Vaes bebloed, gewond en met gescheurde kleren de lobby in van het hotel waar zij met Lil Kleine verbleef. De rapper werd daarna opgepakt, op verdenking van mishandeling. Er was zelfs een bron die zei dat Lil Kleine zijn verloofde had geslagen met een fles, waar hun zoontje Lío bij was. Na twee dagen seponeerde het Openbaar Ministerie op Ibiza de zaak.

„Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is. Maar wat er nu wordt verspreid, dat is ontzettend treurig en doet ons echt onwijs veel pijn”, vertelt Jaimie nu.

Lil Kleine zelf komt nauwelijks aan het woord. Maar hij beloof wel beterschap: „De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling, als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling.”

Fidan Ekiz in De Vooravond: ‘Ik zie het liefst dat Jamie Vaes Lil’ Kleine verlaat’

‘Hij gaat wel wat liever doen’

Richting het einde van de video zegt Vaes dat Lil Kleine „wel iets liever” gaat zijn. De rapper pakt haar daarna bij haar gezicht en geeft haar een kus. Juist dit deel van de video valt bij veel mensen niet lekker. Ze denken te zien dat Vaes bang is voor haar verloofde, en ook de toon waarop ze zegt dat hij ‘iets liever’ gaat zijn, klopt volgens hen niet helemaal.

Andere mensen vinden het gehele filmpje ongeloofwaardig en zien „in haar blik, houding en ogen dat ze hartstikke bang is”.

https://twitter.com/Mpierogi1/status/1400197771987144705

Het is volgens iemand zo ernstig, dat ze zich genoodzaakt voelt Vaes advies te geven: „Vlucht met je kind Jaimie, nu het nog kan.”

https://twitter.com/jacobinevdb/status/1400210431034134530

Ouwehand en Van der Plas in discussie bij Beau over nieuwe dierenwet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.