Binnenland 12 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Rotterdam op RTL4: ‘De Beste van Nederland’

RTL4 presenteert deze zondag 14 oktober om 16.00 uur een speciale uitzending van ‘De Beste van Nederland’. In deze uitzending, geproduceerd door het productiebedrijf Stay in Touch Media, komen de ‘hotspots’ van Rotterdam voorbij. Omdat Rotterdam razend populair is geworden in de afgelopen jaren, vindt het Rotterdamse productiebedrijf het de hoogste tijd om een eerbetoon aan deze bijzondere stad te geven.

Rotterdamse hotspots

Daarom zijn professionele vloggers eropuit gestuurd om zowel de bekende publiekstrekkers als de onontdekte plekjes vast te leggen. De volgende hotspots zijn in de special te zien: De Euromast, Dodgers, De Laurenskerk, 1NUL8, Snapfitness, De Witte de Witstraat, De Witte Aap, Cornelis Bar & Kitchen, Restaurant de Tuin, Coccinelle Fashion Stores, Centraal Station, De Erasmusbrug, Fenix Food Factory, Restaurant Three, Rob Peetoom, Van den Assem, De Doelen, HUGH, Pebbles Kittycat Café, De Kijkkubus, Jamie’s Italian en De Markthal.

Vloggers

De uitzending van Beste van Nederland wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en zakelijk vlogger Lieke van der Plas. De uitzending is geproduceerd door Mike van Doorn. Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken.

Leuke content

Het klassieke bereik van RTL4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

,,Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt”, aldus producent en presentator Kevin Brouwer. ,,Daarom laten we de deelnemers er helemaal vrij in om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.”

Favoriet

Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTLXL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen.

Poll

De poll sluit op maandag 29 oktober om 12.00 uur. De winnaars van de verschillende branches worden op donderdag 1 november om 19.00 uur bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland: https://www.facebook.com/debestevannederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.