Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 30 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Vanessa Bryant: Geen woorden om de pijn te beschrijven

De vrouw van de zondag overleden basketballer Kobe Bryant heeft een foto van haar gezin gedeeld. Daarop zijn haar man en 13-jarige dochter te zien, die beiden om het leven kwamen bij een helikopterongeluk. 

Vanessa Bryant bedankt namens haarzelf en haar drie overgebleven dochters de miljoenen mensen die hen steunen „in deze verschrikkelijke tijd". „Bedankt voor de gebeden, we hebben ze zeker nodig. We zijn kapot van het plotselinge verlies van mijn liefhebbende man Kobe – de geweldige vader van onze kinderen – en mijn mooie, lieve Gianna, een geweldige, attente dochter en zus."

Eindeloze liefde

De 37-jarige Vanessa blijft achter met drie dochters: Natalia (17), Bianka (3) en Capri (7 maanden). „Er zijn geen woorden om onze pijn te beschrijven. Het troost me dat Kobe en Gigi wisten dat er zoveel van ze gehouden werd, maar ik kan me geen leven zonder hen voorstellen. Ik weet niet hoe we nu verder moeten."

„Toch worden we iedere ochtend wakker en zetten we door, omdat Kobe en Gigi ons de weg tonen. Onze liefde voor hen is eindeloos, onmeetbaar zelfs. Ik zou ze zo graag nog even knuffelen en zoenen. Ze voor altijd bij me houden."

In haar post staat Vanessa ook stil bij de nabestaanden van de andere inzittenden van de helikopter. Ook vraagt ze respect en privacy voor de komende tijd.

Afgelopen november was ze twintig jaar samen met Kobe, die 41 jaar oud werd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vanessa Bryant: Geen woorden om de pijn te beschrijven
Sluiten