Metro
Metro Nieuws 30 jan 2020 / 08:49 uur

Vanessa Bryant: Geen woorden om de pijn te beschrijven

De vrouw van de zondag overleden basketballer Kobe Bryant heeft een foto van haar gezin gedeeld. Daarop zijn haar man en 13-jarige dochter te zien, die beiden om het leven kwamen bij een helikopterongeluk. 

Vanessa Bryant bedankt namens haarzelf en haar drie overgebleven dochters de miljoenen mensen die hen steunen „in deze verschrikkelijke tijd". „Bedankt voor de gebeden, we hebben ze zeker nodig. We zijn kapot van het plotselinge verlies van mijn liefhebbende man Kobe – de geweldige vader van onze kinderen – en mijn mooie, lieve Gianna, een geweldige, attente dochter en zus."

Eindeloze liefde

De 37-jarige Vanessa blijft achter met drie dochters: Natalia (17), Bianka (3) en Capri (7 maanden). „Er zijn geen woorden om onze pijn te beschrijven. Het troost me dat Kobe en Gigi wisten dat er zoveel van ze gehouden werd, maar ik kan me geen leven zonder hen voorstellen. Ik weet niet hoe we nu verder moeten."

„Toch worden we iedere ochtend wakker en zetten we door, omdat Kobe en Gigi ons de weg tonen. Onze liefde voor hen is eindeloos, onmeetbaar zelfs. Ik zou ze zo graag nog even knuffelen en zoenen. Ze voor altijd bij me houden."

In haar post staat Vanessa ook stil bij de nabestaanden van de andere inzittenden van de helikopter. Ook vraagt ze respect en privacy voor de komende tijd.

Afgelopen november was ze twintig jaar samen met Kobe, die 41 jaar oud werd.

View this post on Instagram

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ❤️

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanessa Bryant: Geen woorden om de pijn te beschrijven
Sluiten