Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 9 okt 2019

Man opgepakt voor trouwstoet-mishandeling van agent

Een 25-jarige Rotterdammer is opgepakt in verband met de mishandeling van een agent die een trouwstoet controleerde. De man wordt ervan verdacht op 30 augustus in Rotterdam een politieagent bewusteloos te hebben geslagen.

Op woensdagochtend werd hij aangehouden. Dat bevestigt de politie aan De Telegraaf. De man zit momenteel vast, op 11 oktober wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Overlast

Net voordat de agent bewusteloos werd geslagen, zorgden deelnemers van een trouwstoet voor overlast in het centrum van Rotterdam. Ze vertoonden asociaal rijgedrag, toeterden onnodig, klommen op autodaken en stopten het overige verkeer.

Toen de politie de trouwstoet uiteindelijk konden stoppen, en een agent iemand probeerde aan te houden, ging het asociale gedrag gewoon door. Terwijl de agent een feestganger wilde aanhouden, werd hij door een ander knock-out geslagen.

De agent heeft naast een hersenschudding ook een spierverrekking in zijn nek.

Verdachte verstopte zich

De recherche kwam, na intensief onderzoek en vele tips, uiteindelijk bij een huis in Lopik terecht. Daar werd de man aangehouden. Maar hij probeerde zich eerst nog te verstoppen voor de politie, onder een bed. De agenten hadden dat echter snel door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man opgepakt voor trouwstoet-mishandeling van agent
Sluiten