Metro
Metro Nieuws 12 aug 2019 / 15:27 uur

Verkeerde Jeffrey Epstein lastiggevallen op Twitter

De verkeerde Jeffrey Epstein wordt lastiggevallen op Twitter. Gebruikers denken dat het gaat om de Amerikaanse miljardair die ervan verdacht wordt tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt, maar in werkelijkheid zit achter het account @Epsteinjeffrey een onschuldige Disney-medewerker.

De Jeffrey Epstein die wordt lastiggevallen kreeg berichten met wensen dat hij ‘naar de hel moet’.

Niet dood

Kort na de zelfmoord van miljardair Jeffrey Epstein ontving @Epsteinjeffrey ook condoleance-berichten „Dat moet ik misschien maar waarderen", Twittert hij. „Maar ik ben niet dood. En ik ben ook niet die Jeffrey Epstein."

Actrice Yvette Nicolle Brown zegt op Twitter dat iedereen haar vriend Jeffrey met rust moet laten. „Hij leeft nog en is een goede man."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verkeerde Jeffrey Epstein lastiggevallen op Twitter
Sluiten