Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 14 aug 2019

Verdachte aangehouden voor aanrijden baby

De politie in Amsterdam heeft een man aangehouden in verband met de aanrijding van een baby in een kinderwagen, afgelopen maandag. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt van de Jan van Galenstraat en de Jan Tooropstraat in de wijk Slotervaart. Na de aanrijding reed de automobilist door.

Onderzoek

De aangehouden verdachte is de eigenaar van de auto. Of hij ook de bestuurder was, is nog onderwerp van onderzoek. Hij is naar huis gestuurd, maar is nog wel verdachte. De politie wil niks kwijt over zijn identiteit. Met de baby gaat het goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verdachte aangehouden voor aanrijden baby
Sluiten