Metro
Metro Entertainment 14 aug 2019 / 13:23 uur

Ook deze BN’ers doen mee met Expeditie Robinson

Woensdagmiddag werden zes nieuwe kandidaten van Expeditie Robinson bekend gemaakt op Utrecht Centraal. Radiopersoonlijkheden Eva Koreman (3FM), Fien Vermeulen (Qmusic) en Eva Cleven (FunX), ex-profhandbalster Yvette Broch, televisiekok Hugo Kennis en YouTuber Rijk Hofman gaan dit jaar de uitdaging aan.

Eerder werd al bekendgemaakt dat 3FM-dj Frank van der Lende, YouTubers Kalvijn en Dionne Slagter, ex-Dolly Dot Anita Heilker en verslaggever Jaap van Deurzen meedoen aan Expeditie Robinson. Ook presentator Rob Geus, catwalkcoach Mariana Verkerk en zangeres Shary-An Nivillac zijn in het twintigste seizoen van het programma te zien. Van het totale deelnemersveld van twintig personen zijn nu nog zes namen onbekend.

Ook deze BN'ers doen mee met Expeditie Robinson
De onthulling van deelnemers aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, op Utrecht Centraal. Foto: ANP.

RTL 4

Expeditie Robinson is op 1 september voor het eerst te zien. De show is verhuisd van RTL 5 naar RTL 4 en heeft een prominente plek gekregen in de zondagavondprogrammering.

De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Kaj volgt Dennis Weening op, die eind vorig jaar werd ontslagen door RTL.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook deze BN’ers doen mee met Expeditie Robinson
Sluiten