Metro
Metro Nieuws 14 aug 2019 / 19:40 uur

Jongen (10) overleden na ongeval met tractor

Een tragisch ongeval in België: een 10-jarige jongen uit Sint-Genesius-Rode is daar onder de kar van een tractor terechtgekomen. Hij was op slag dood. De jongen was met zijn familie op vakantie in Bièvre, waar het drama zich afspeelde. Ten tijde van het ongeluk was zijn opa, die ongedeerd bleef, bij hem. Dat melden buitenlandse media.

Scherpe bocht

Woensdag liep de jongen met zijn opa langs de kant van de weg. Toen een auto een tractor kruiste in een scherpe bocht, heeft een van de voertuigen mogelijk te veel uitgeweken. De bestuurder van de tractor moest hard remmen en het voertuig belandde in een gracht. Daarbij kwam de jongen onder de kar van de tractor te zitten.

Shock

Ook de bestuurder van de auto werd geraakt door de tractor, maar die kwam er met lichte verwondingen van af. De bestuurder van de tractor verkeerde in shock. Er kwam een verkeersexpert ter plaatse, om de omstandigheden te onderzoeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jongen (10) overleden na ongeval met tractor
Sluiten