Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 7 mei 2019 / 19:43 uur

Twee doden door vermoedelijke steekpartij in Heerlen

Op de Brunssummerheide in Heerlen zijn dinsdag twee doden gevonden. Het gaat om een man en een vrouw. Volgens de politie zijn beiden door geweld om het leven gekomen. De identiteit van beide slachtoffers is bij de politie bekend. In verband met de nabestaanden wil de politie deze echter nog niet vrijgeven.

Wandelaar

De politie vond na een melding van een wandelaar eerst een dode vrouw. Een half uur later kwam de melding binnen dat er op korte afstand van de vrouw ook een dode man was aangetroffen. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

De politie tast nog in het duister over aanleiding en motief van het misdrijf. Ook is niet bekend of de slachtoffers elkaar kennen. Beide slachtoffers hadden een hond bij zich. De honden bleven ongedeerd.

Auto in beslag

De slachtoffers werden gevonden in een hondenuitlaatgebied aan de Kamperheideweg. De politie heeft een auto die in de buurt geparkeerd stond, in beslag genomen.

De politie zette speurhonden en een helikopter in voor het onderzoek naar de omgeving van het gebied. Ook hebben agenten omwonenden en bezoekers van de hondenuitlaatplek gehoord.

In het tv-programma Opsporing Verzocht deed de politie dinsdagavond een oproep aan mensen die eerder die dag in het gebied zijn geweest, zich te melden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee doden door vermoedelijke steekpartij in Heerlen
Sluiten