Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 24 mei 2019 / 10:24 uur

Duncan Laurence volgend jaar in Ziggo Dome

De winnaar van het songfestival, Duncan Laurence, zal volgend jaar optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van Laurence staat gepland op donderdag 26 maart 2020. De kaartverkoop begint zaterdag, maakte concertorganisator Friendly Fire bekend.

„Het is niet te bevatten wat er allemaal gebeurt!", aldus de 25-jarige zanger. „Binnen een jaar na het songfestival langs de grootste poppodia in Nederland en in de grootste zaal van Nederland, dat had ik niet durven dromen.”

Veel belangstelling

Al tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival was er veel belangstelling voor de 14.000 kaarten voor Duncans clubtoer. Zo’n beetje alle elf concerten waren uitverkocht nog voordat Duncan als winnaar werd uitgeroepen in Tel Aviv.

„Een aansluitende show in de grootste popzaal van Nederland geeft dit succes een logisch vervolg", zegt de organisatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duncan Laurence volgend jaar in Ziggo Dome
Sluiten