Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 18 mrt 2019 / 15:28 uur

Gemeente Utrecht heft advies op om binnen te blijven

Het advies om binnen te blijven is opgeheven door de gemeente Utrecht. Eerder vandaag vond een schietincident plaats in een tram op het 24 Oktoberplein, daarop werd opgeroepen om binnen te blijven wanneer mogelijk. Rijkswaterstaat roept wel op om de snelwegen rond Utrecht vrij te houden.

Burgemeester Jan van Zanen kwam met de volgende verklaring: ,,Nu wij ervan uitgaan dat zich op maar één plek een schietincident heeft voorgedaan, trekken wij het advies om binnen te blijven in. Blijf wel alert. Ziet u verdachte situaties, meent u de verdachte te herkennen, laat het ons weten”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gemeente Utrecht heft advies op om binnen te blijven
Sluiten