Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 4 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Politie reageert op ‘recensies’ over politiebureau

Op Google is er de mogelijkheid om een recensie achter te laten over een locatie die je hebt bezocht, zo ook over een politiebureau. Dat levert opmerkelijke reacties op. Zo ook over het politiebureau Arnhem-Noord, bleek uit een post van Dumpert. Maar daar weet de politie zelf ook wel raad mee!

Google review van politiebureau. Lol.

Posted by dumpert.nl on Thursday, June 28, 2018

Foto: Google Review
Foto: Google Review

Unieke service

Politiebureau Arnhem-Noord krijgt slechts een beoordeling van twee van de vijf sterren op Google.  Maar daar begrijpt de politie niks van. Via Facebook reageert zij op het bericht dat Dumpert op Facebook plaatste, waarin verschillende reviews te zien zijn: „Wij, het management van Hotel Beekstraat in Arnhem, willen graag met een officiële verklaring komen naar aanleiding van de slechte reviews die onlangs op onze tijdlijn zijn geplaatst. Wij herkennen ons niet in dit beeld”, begint de reactie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.