Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Lichamen van drie Nederlanders gevonden in Spanje

In een landhuis in de Spaanse plaats Coín, nabij de stad Malaga, zijn drie lichamen van Nederlanders gevonden. De zaak wordt onderzocht en de politie sluit geen enkel scenario uit.

Vreemd

Het gaat om een 62-jarige man, zijn 59-jarige echtgenote en een 89-jarige vrouw. Die laatste is waarschijnlijk de moeder van de echtgenote. Ze werden gevonden door de zoon van de man, nadat buren hadden geklaagd over ‘sterke geuren’ die uit de woning kwamen.

De Spaanse krant Málaga Hoy bericht over vreemde taferelen. Zo was de 89-jarige moeder geboeid en lagen de lichamen al zo lang in het huis, dat ze in vergevorderde staat van ontbinding waren. De man zou waarschijnlijk zelfmoord gepleegd hebben. Zijn echtgenote was terminaal ziek.

In eerste instantie werd uitgegaan van een seksueel getint misdrijf, maar inmiddels wordt ook rekening gehouden met scenario’s waarin de man zijn schoonmoeder en echtgenoot en daarna zichzelf om het leven brengt. De onderzoekers houden ook rekening met het feit dat de echtgenote aan haar ziekte overleden kan zijn.

De lichamen zijn overgebracht naar Malaga, zodat ze daar verder onderzocht kunnen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.