Anne Kersten
Anne Kersten | LinkedIn Nieuws 9 sep 2018 / 06:58 uur

In bezit van vliegbrevet? Britse miljonair zoekt jou

De Britse miljonair Benjamin Slade is al jaren op zoek naar een vrouw, maar hij kan de ware maar niet vinden. Dit kan natuurlijk te maken hebben met het absurde eisenlijstje dat ermee gepaard gaat. Daar staat namelijk onder andere op dat zijn toekomstige vrouw een helikopter moet kunnen besturen en niet langer dan 1.67 mag zijn.

Erfgenamen nodig

In het programma Good Morning Britain wijdt de 72-jarige Slade uit over zijn toekomstige liefje. In een ideale situatie zou ze ook het een en ander van klussen afweten, de klusjesman is er namelijk met zijn laatste vrouw vandoor gegaan.

Het belangrijkste is toch wel dat zijn toekomstige vrouw voor een aantal erfgenamen kan zorgen, die heeft Slade namelijk nog niet. In het tv-programma vertelt hij dat hij er het liefste twee heeft: „Ze moet er een aantal erfgenamen uitpersen, voor het geval er eentje komt te overlijden. Dan kan de ander het overnemen."

Nog niet afgehaakt? Slade’s ideale vrouw is tussen de 30 en 40 jaar oud en moet ook nog met een geweer om kunnen gaan. In ruil daarvoor krijg je wel een ‘salaris’ van 50.000 pond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In bezit van vliegbrevet? Britse miljonair zoekt jou
Sluiten