Anne Kersten
Anne Kersten Nieuws 2 aug 2018 / 06:15 uur

Klein wonder in Mati: hond overleeft branden in oven

Tientallen mensen vonden de dood bij de bosbranden in het Griekse Mati en er worden nog steeds mensen vermist. Gelukkig zijn er af en toe ook lichtpuntjes in de duisternis en vond er een klein wonder plaats afgelopen week. Een nog levende hond werd teruggevonden in een oven, schrijft SkyNews.

Getraumatiseerd

Het zwaar getraumatiseerde dier had verbrande wimpers en problemen met ademhalen, toen een vrijwilliger hem afgelopen week vond.

Het dier schuilde voor het vuur in een buitenoven. Vrijwilliger Artemis Kyriakopoulou vond het dier en lokte het naar buiten met voer. Er wordt voor de hond, die ongeveer vier jaar oud is en de naam Loukoumakis heeft gekregen, een tehuis gezocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klein wonder in Mati: hond overleeft branden in oven
Sluiten