Metro
Metro Nieuws 22 jul 2018 / 10:58 uur

Britse prins George blaast vijf kaarsjes uit

Het is feest in huize Cambridge, want prins George viert zondag zijn verjaardag. De oudste zoon van prins William en zijn vrouw Kate wordt vijf jaar. Daarbij delen ze een zeer guitig kiekje van de jonge prins.

Speciaal voor de verjaardag van George hebben zijn ouders deze nieuwe foto van het prinsje verspreid. Daarop is een lachende George te zien, poserend voor een muur in de tuin van Clarence House. De foto is gemaakt op 9 juli, de dag van de doop van prins Louis, het jongste kind van prins William en Kate.

Caribisch eiland

Het partijtje wordt waarschijnlijk ver van Kensington Palace gevierd. Naar verluid zijn de hertog en hertogin van Cambridge met hun kinderen en de Middletons, Kate’s familie, op vakantie op het Caribische eilandje Mustique.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britse prins George blaast vijf kaarsjes uit
Sluiten