Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 26 jun 2018 / 21:02 uur

Lees de Metro van morgen nu al online

De krant van woensdag 25 juni is morgenochtend weer te vinden op onder andere de grote treinstations in Nederland. Kun je niet wachten tot dan? Dan staat de krant nu al online.

In deze editie onder andere alles over de aanslag op het gebouw van onder meer De Telegraaf en Metro. Onze verslaggever sprak met secretaris Thomas Bruning van de NVJ, die het een ‘aanslag op de Nederlandse persvrijheid’ noemt en tot maatregelen oproept. En hoe hebben de werknemers deze aanslag ervaren?

Verder ook een interview met Michelle Leine (19), die niet blij is met het feit dat het studenten-ov in het noorden van het land op 16 juli afloopt, terwijl zij tot 21 juli naar school moet. En een verhaal over Gabriel Jesus, de spits van het Braziliaanse elftal die opgroeide in de Braziliaanse sloppenwijken.

Je leest de Metro van morgen hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lees de Metro van morgen nu al online
Sluiten