Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 22 jun 2018 / 17:28 uur

Jeroen Nieuwenhuize is ‘uitgeteld’ na 12 jaar top 40

Het is een roerige week in radioland. Woensdag werd bekend dat Domien Verschuuren stopt met de ochtendshow van 3FM, vrijdag werd duidelijk dat Jeroen Nieuwenhuize afscheid neemt van zijn Top 40 op radio 538.

Uitgeteld

Nieuwenhuize was twintig jaar verbonden aan de zender en presenteerde al twaalf jaar de Top 40. Hij sloot het programma vrijdag af met de woorden „Dit was Jeroen Nieuwenhuize, dit was de Top 40, ik ben uitgeteld".

Voorafgaand aan zijn laatste show zei Nieuwenhuize dat de Top 40 presenteren toch wel iets bijzonders was. „Het was een jeugddroom van me en het is toch wel iets om met heel veel trots op terug te kijken. Ik ga het missen." Hij ontving tijdens de uitzending een eervolle onderscheiding, de Top 40 Award.

Radio 10

Nieuwenhuize maakt de overstap naar Radio 10, waar hij een middagprogramma zal gaan presenteren. In april werd bekend dat radio-dj Gerard Ekdom ook de overstap maakt naar Radio 10, hij gaat weg bij Radio 2.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jeroen Nieuwenhuize is ‘uitgeteld’ na 12 jaar top 40
Sluiten