Metro
Metro Nieuws 7 mei 2018 / 18:12 uur

Ronnie Flex maakt huwelijk bekend op Instagram

Driewerf hoera voor rapper Ronnie Flex: hij is getrouwd. Tenminste, in zijn nieuwste videoclip. Op Instagram postte de artiest een foto van zichzelf in traditioneel marokkaans huwelijksgewaad en bruid met daarbij de tekst ‘eindelijk bekend mag maken’, en heel wat fans en andere BN’ers trapten daar met open ogen in. De felicitaties zijn niet van de lucht.

Familie van Ali B?

Op de post van Ronell Langston Plasschaert, zoals de rapper voluit heet, kwamen binnen mum van tijd talloze felicitaties op het huwelijk, van fans maar ook onder meer rapper Boef, Rico Verhoeven en Patrick Kluivert.

View this post on Instagram

Het hogere woord mag eruit…welcome to the fam broertje 💍❤️

A post shared by Ali B (@alibspec) on

Ali B, de manager van Ronnie Flex, was ok bij de opnames aanwezig. Hij plaatste een foto van zichzelf en het stel op Instagram, met de tekst „Het hoge woord mag eruit… Welcome to the fam broertje." Het lijkt er dus op dat de beeldschone bruid in de clip familie van Ali B. moet voorstellen.

Fans plaatsen vraagtekens

Overigens gelooft een deel van de volgers van Ronnie Flex het huwelijksnieuws niet, ze denken dat het een grapje is van de rapper uit Cappelle aan den IJssel, of een scène voor een nieuwe videoclip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronnie Flex maakt huwelijk bekend op Instagram
Sluiten