Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 7 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Temptation’s Joshua doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS

Binnenkort start er een nieuw seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS en maandagavond was het aan presentatrice Marieke Elsinga om alvast te verklappen wie er meedoen aan het programma waarbij uit de kleren wordt gegaan, op zoek naar ware liefde.

Niemand minder dan Joshua Feytons, de verleider die Temptation Island-kijkers natuurlijk allang kennen en die pas net terug is van de opnames daarvan, doet mee. Maar er zijn meer bekende deelnemers.

Zoals Dewi Pechler, de zangeres die in het eerste seizoen van Idols te zien was – toen nog met gekleurde dreads en een piercing.

Turner en presentator

Verder doen, zover nu bekend, dj en presentator Jeroen Post en turner Jeffrey Wammes mee aan het televisieprogramma, waarvoor dit jaar naar de Filipijnen zal worden gereisd. Laatstgenoemde gaat overigens niet op zoek naar een Eva, maar naar een Adam. De andere twee kandidaten worden later bekend gemaakt.

Vorig jaar was er ook een vip-versie van het programma, waarin op een tropische bestemming bloot naar de liefde wordt gezocht. Toen deden onder anderen oud-zwemster Inge de Bruijn en Oh Oh Cherso’s Tony Star mee.

Naakt daten met Joshua

Er is hoop voor de vrijgezelle vrouw die wel oren heeft naar een fling met Joshua, of een single man die de spieren van turner Wammes van dichtbij wil zien: de opnames van het programma starten in juni en je kunt je nog even opgeven… Moet je natuurlijk wel met de billen bloot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.