Metro
Metro Nieuws 18 mei 2018 / 09:54 uur

‘Man uit Zwolle in stukken onder de vloer gevonden’

Het lichaam van de omgebrachte Deniz Guldogdu uit Zwolle blijkt in meerdere stukken te zijn teruggevonden onder de vloer van het huis van verdachte Mark de G.

Dat meldt RTV Oost. De 38-jarige Guldogdu was eerder dit jaar een week lang vermist. Al vrij snel werd het lichaam van de Turkse man teruggevonden onder de grond van het huis van De G., een jeugdvriend van het slachtoffer.

Turkse gemeenschap

De regionale nieuwszender meldt het nieuws op basis van meerdere gesprekken met bronnen uit de hechte Turkse gemeenschap. „Het is een verhaal dat je overal in onze gemeenschap hoort”, zegt een van hen. „Ik kende hem overigens niet persoonlijk. En daar ben ik eigenlijk wel blij om. Want als je in dit soort kringen verkeert, kan het blijkbaar op deze manier met je aflopen.”

Het is nog niet bekend op welke wijze Guldogdu, vader van drie kinderen, om het leven is gebracht. Mark de G., vader van twee kinderen, moet volgende week voor de rechtbank verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Man uit Zwolle in stukken onder de vloer gevonden’
Sluiten